Mojot A1 Mojot A1 Download
Mojot A1
Mojot A1

Mojot A1

6.11 for Android

Мојот A1, лесно и брзо управување со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги

0

522K installs

Update

2022-11-22

Size

24.2 MB

Developer

A1 Makedonija DOOEL Skopje

Grade

Rated 3+

Screenshots for Android

Android
Mojot A1
       Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик.

Мојот A1 ги нуди следните можности:

А1 постпејд корисници:
 
- следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др.,
- приказ на состојбата на A1 Net Sef и Опција за размена,
- приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки,
- промена на тарифа,
- плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка,
- активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги,
- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
- префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број,
- информации за најновите А1 понуди и услуги,
- Дигитален техничар
- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.
 
А1 припејд корисници:

- следење на состојбата на Вашиот припејд кредит,
- важност на Вашата SIM картичка и статус на Вашиот припејд број,
- активација и деактивација на мобилни пакети и услуги,
- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
- надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер,
- SOS надополнување од пријател,
- информации за најновите А1 понуди и услуги,
- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.
 
Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација.
Доколку до сега сте креирале кориснички профил на Мојот Vip, можете истиот да го користите за најава на мобилната апликација Мојот A1.
Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.    
Mojot A1 6.11 Update
2022-11-22
Нови функционалности и подобрувања во корисничкото искуство
More
More Information
Price:
Free
ID:
Free
Version:
6.11
Size:
24.2 MB
Developer:
A1 Makedonija DOOEL Skopje
Update Date:
2022-11-22
Payment:
Free
You might also like
Top Week